Alle vragen over Premium Pro 24 x 50g box
Coating premium pro repen
1
Klant vraag:
Hebben alle premium pro smaken een choclade coating? (dit ivm chocola allergie)
De french vanilla en de milk chocolat hebben een melkchocolade coating. De strawberry-banana heeft een witte chocolade coating.
We hebben wel eiwitrepen zonder chocolade coating, dat zijn de quest bars.
We hebben wel eiwitrepen zonder chocolade coating, dat zijn de quest bars.
Hoeveel gr suiker van de 20,2
1
Klant vraag:
Hoeveel gr is suiker van de 20,2 gr koolhydraten per reep?
We hebben de dozen en de repen grondig bestudeerd maar helaas wordt dit nergens door de fabrikant gespecificeerd! Als je dit graag wilt weten dan kunnen we een verzoek indienen bij de fabrikant voor wat meer informatie.
Premium Pro Reep hoeveel verzadigd vet?
1
Klant vraag:
Hoeveel gram verzadigd vet zit er in een Premium Pro Reep?
De hoeveelheid verzadigd vet wordt niet gespecificeerd door de fabrikant. Het gehalte verzadigd vet zegt ook niet zo heel veel. Er zijn heel veel verschillende soorten verzadigd vet.
Veel mensen kijken naar het gehalte verzadigd vet in levensmiddelen vanweg het vermeende negatieve effect op hart- en vaatziekten. Persoonlijk ben ik geen aanhanger van de hypothese dat verzadigd vet 'slecht' is en hart- en vaatziekten doet toenemen. Niet dat ik hier een expert in ben hoor. Zonder zelf heel veel kennis van zaken te hebben op dit vlak verwijs ik hiervoor naar de site van Robert Hoenselaar:
http://voedingengezondheid.com/hart-verzadigd-vet.html
http://voedingengezondheid.com/Robert-Hoenselaar-verzadigd-vet-cholesterol-hartziekten.html
Robert heeft een aantal zeer interessante artikelen geschreven over verzadigd vet en de relatie tot de gezondheid. Zijn werk is ook gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nutrition: Saturated fat and cardiovascular disease: The discrepancy between the scientific literature and dietary advice
en in The British Journal of Nutrition: The importance of reducing SFA intake to limit CHD risk
Robert lijkt me op dit vlak een klokkeluider.
Kris
Veel mensen kijken naar het gehalte verzadigd vet in levensmiddelen vanweg het vermeende negatieve effect op hart- en vaatziekten. Persoonlijk ben ik geen aanhanger van de hypothese dat verzadigd vet 'slecht' is en hart- en vaatziekten doet toenemen. Niet dat ik hier een expert in ben hoor. Zonder zelf heel veel kennis van zaken te hebben op dit vlak verwijs ik hiervoor naar de site van Robert Hoenselaar:
http://voedingengezondheid.com/hart-verzadigd-vet.html
http://voedingengezondheid.com/Robert-Hoenselaar-verzadigd-vet-cholesterol-hartziekten.html
Robert heeft een aantal zeer interessante artikelen geschreven over verzadigd vet en de relatie tot de gezondheid. Zijn werk is ook gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nutrition: Saturated fat and cardiovascular disease: The discrepancy between the scientific literature and dietary advice
en in The British Journal of Nutrition: The importance of reducing SFA intake to limit CHD risk
Robert lijkt me op dit vlak een klokkeluider.
Kris